YouTube kanalen voor kinderen

Veel kinderen kijken dagelijks YouTube filmpjes op diverse kanalen. De meeste YouTube kanalen zijn onschuldig, maar helaas zijn er ook kanalen die minder geschikt zijn voor jonge kijkers. Wil je dat jouw kinderen alleen filmpjes kijken op veilige en betrouwbare kanalen, die alleen kindvriendelijke filmpjes plaatsen? Maak dan gebruik van YouTube Kids. Met deze unieke app geef je jouw kinderen alleen toegang tot YouTube kanalen voor kinderen.

YouTube veilig verkennen

Je vindt het prima dat jouw kinderen dagelijks actief zijn op YouTube, maar je wil niet dat ze de verkeerde filmpjes kijken op deze website. Dit is lastig, want je kunt je kids niet de hele tijd in de gaten houden.

De oplossing? Maak gebruik van de nieuwe app YouTube Kids. Met deze app kunnen jouw kinderen YouTube zelfstandig ontdekken, maar dan wel op een 100 procent veilige manier. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze op een vreemd kanaal terecht komen met enge en/of ongepaste filmpjes, want dit is niet mogelijk bij YouTube Kids. Hier vind je alleen YouTube kanalen voor kinderen.

Uiterst kindvriendelijk

YouTube Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze app is dan ook uiterst kindvriendelijk. De bediening van de app is zo gemakkelijk mogelijk gehouden, onder andere door overbodige functies uit te schakelen. Zelfs jonge kinderen kunnen zonder enige moeite gebruik maken van deze unieke app.

Een veilige online omgeving

YouTube Kids is het resultaat van automatische filters, feedback van gebruikers en menselijke reviewers. Door deze zaken met elkaar te combineren, worden enge en ongepaste filmpjes op de app geweerd. En komt er toch een eng of ongepast filmpje door de filters, feedback en reviews van de app heen? Dan kun je hier als ouder direct een melding van maken. Hierna wordt het betreffende filmpje niet meer getoond. Dit maakt YouTube Kids een veilige online omgeving voor jouw kinderen, jong en oud.

Een app met vele functies en mogelijkheden

De overbodige functionaliteiten van YouTube zie je niet terug in YouTube Kids, maar toch heeft deze app vele functies en mogelijkheden. Binnen YouTube Kids is het bijvoorbeeld mogelijk om een eigen profiel te maken, met unieke voorkeuren, aanbevelingen en instellingen. Ook is het mogelijk om bepaalde kanalen binnen YouTube te blokkeren. Verder kun je de zoekgeschiedenis bekijken van je kind, de zoekfunctie van YouTube in- of uitschakelen en een timer instellen. Als de timer afloopt, stopt de app vanzelf en kan jouw kind niet meer online. Handig!

En wil je samen leuke filmpjes kijken op YouTube Kids? Sluit de app dan aan op de televisie. Nu kun je met het hele gezin tekenfilmpjes kijken en lachen om de grappigste filmpjes op YouTube.